Pricen perheen toisen viikon seikkailut alkavat tästä:

Photobucket  Vaikka raskaus oli jo viimeisellä kolmanneksella, ei Valerian olo paljoa helpottunut. Nainen oli koko ajan nälkäinen ja vaikka hän kuinkä söi ja söi vatsa vain kurisi tyhjyyttään.

Photobucket  Hän oli myös väsynyt edelleen ja nukkuikin koko ajan. Onneksi makuuhuone oli heti keittiön vieressä, joten Valerialla oli lyhyt matka sängystä jääkaapille.

PhotobucketPhotobucket  Iltapäivällä Gullik selvisi vihdoin töistä kotiin ja vaikka mies oli saanut heti ensimmäisenä työpäivänä ylennyksen delfinaarion puhdistajaksi, ei se näyttänyt paljoa nuutunutta miestä ilahduttavan.

Photobucket  Valeria heräsi päiväuniltaan kuullessaan miehensä kolistelevan kylpyhuoneessa. Nainen ilahtui kuullessaan miehensä äänen ja ryntäsi tervehtimään tätä. Gullik ilahtui nähdessään vaimonsa ja tämän paisuneen vatsan eikä päivä tuntunutkaan enää niin raskaalta.

Photobucket  Hellästi Valeria tarttui miestään kädestä. -Kulta? Lupaathan olla täällä kotona kanssani kun vauva syntyy. Minua jännittää enkä haluaisi olla synnytyksen aikaan yksin.

Photobucket  -Voi rakas, tottakai olen kanssasi. En jättäisi vauvan syntymää väliin mistään hinnasta. Gullik painoi vielä suudelman vaimonsa huulille ikään kuin rohkaisuksi.

Photobucket  Piristynyt Valeria innostui soittelemaan muutamalle työkaverilleen joilla oli lapsia ja nämä kertoilivat naiselle synnytyskokemuksistaan ja rohkaisivat ettei asiassa ollut mitään pelottavaa. Ystävien rohkaisevat sanat lohduttivat eikä Valeriaa enää pelottanutkaan niin paljon.

Photobucket  Valeria piristyi niin paljon että saattoi jatkaa luovuuspisteiden hankintaa tulevien ylennysten toivossa.

PhotobucketPhotobucket  Gullik oli valmistanut heille illalliseksi ison kasan lettuja joita molemmat nauttivatkin hyvällä ruokahalulla. Miestä huoletti kun Valeria oli edelleen väsynyt ja huonovointinen vaikka raskaus oli jo loppusuoralla. Nainen kuitenkin lohdutti miestään ja sanoi sen olevan ihan normaalia ja että hän voi nyt ihan hyvin vaikka olikin vähän väsynyt.

Photobucket  Pian pariskunta vetäytyikin yöpuulle, suloisesti sylikkäin.                   ***

Photobucket  Valeria heräsi keskellä yötä kamalaan vessahätään. Nainen hipsi varoen ylös, sillä hän ei halunnut herättää sikeästi nukkuvaa Gullikia.

Photobucket  Valeria ei saanut enää unta, joten nainen päätti kuluttaa aikaansa siivoamalla. Koko ajan hänellä oli kamalan outo olo, vatsa ikäänkuin kupli.

Photobucket  Siivoamisen jälkeen Valeria päätti mennä katsomaan tulisiko televisiosta mitään hyvää ja jäikin katsomaan siinä pyörinyttä elokuvaa.

Photobucket  Yhtäkkiä koko ajan vaivannut kuplinta vaihtuikin koviin supistuksiin. Valeria nousi sohvalta aikeenaan hakea Gullik mutta kivuiltaan nainen ei päässyt liikahtamaan askeltakaan. Vauva oli tulossa.

Photobucket  -GULLIIK!! Nainen huuti kurkku suorana, hän ei ollut varma kuulisiko mies mutta hänen oli pakko yrittää. -Gullik herää! Lapsi tulee!

Photobucket  Valerian onneksi Gullik oli herännyt vaimonsa huutoon ja unihiekat olivat karisseet heti miehen silmistä. Mies nousi äkkiä ylös päästäkseen vaimonsa tueksi.

Photobucket  Olohuoneessa Valerian kivut olivat vain pahentuneet. Nainen huuti ja kiljui miestään luokseen, hän halusi Gullikin tänne ennen kuin vauva syntyisi.

Photobucket  Gullik ryntäsi vaimonsa tueksi. Häm oli luvannut olla tämän tukena eikä aikonut rikkoa antamaansa lupausta.

Photobucket  Gullik ehti vaimonsa tueksi juuri sopivalla hetkellä -Huh huh... puuh puuh... nainen puuskutti niin kuin synnytysvalmennuksessa oli neuvottu. Gullik kannusti vaimoaan ja vain muutamaa supistustä myöhemmin...

Photobucket  ..Pariskunta toivotti maailmaan pienen tyttövauvan.

Photobucket  Pikkuinen tyttövauva nimettiin Gullikin äidin mukaan Karoliinaksi. Karoliina oli perinyt hiustenvärinsä molemmilta vanhemmiltaan ja ihon- ja silmienvärin äidiltään.

Photobucket  -Olet sinä sitten niin suloinen. Äidin pikku nappisilmä, Valeria leperteli tyttärelleen. Gullik katsoi liikuttuneena pikkuista lastaan. Hän oli vihdoin isä!

Photobucket  -Nyt minulla on elämässäni kaksi ihanaa naista, Gullik sanoi hymyillen. Valeria ei sanonut mitään, hymyili vaan leveästi vastauksena.

Photobucket  -No niin pikkuinen, menehän isin syliin. Äiti menee kuumaan suihkuun vähäksi aikaa. Varovasti Valeria ojensi Karoliinan miehelleen joka otti tyttärensä syliinsä varmoin ottein.

Photobucket  Valeria lähti hymyssä suin suihkuun. Gullik osaisi kyllä hoitaa pientä Karoliinaa, mieshän oli kuin luotu isäksi. Hellästi Gullik paijasi Karoliinaa ja tyytyväinen tyttö painoi päänsä  isänsä olkapäälle.

Photobucket  Pian pikkuinen Karoliina alkoi vähän kitistä väsymystään joten Gullikista oli parempi viedä pikkuinen prinsessa kehtoonsa nukkumaan. Mies jäi vielä hetkeksi katselemaan nukkuvaa lastaan kun havahtui pihalta kuuluvaan tööttäykseen. -Haluatko että jään tänne? Gullik huuteli vaimolleen. -Ei, mene vain töihin. Kyllä me tytöt täällä pärjätään.

Photobucket  Hymyssä suin Gullik asteli kimppakyytiinsä. Pian hän pääsisi kertomaan kaikille työkavereilleen suloisesta Karoliinasta!

Photobucket  Valeria hoiti mielellään pikku Karoliinaa. Vaikka synnytys oli ensikertalaiselle pelottava kokemus oli lopputulos ollut kuitenkin niin hurmaava että nainen halusi äkkiä saada lisää lapsia.

Photobucket  Hän olikin synnynäinen äiti ja lastenhoito sujui hyvin ilman apuvoimiakin. Vaipat tuli vaihdettua...

Photobucket  ...ja maidot juotettua. Tyytyväisenä Valeria katsoi lastaan, joka keskittyneesti imi maitoa tuttipullostaan.

Photobucket  Saatuaan vauvan päiväunille nainen päätti mennä ansaitsemilleen päiväunille. Karoliina oli koko ajan äitinsä mielessä sittenkin, vauva oli hetkessä valloittanut molempien vanhempiensa sydämet.

Photobucket  Heti töistä päästyään mies riensi katsomaan pikkuista tytärtään, joka nukkui kehdossaan päiväunia. Tyytyväisenä Gullik meni vaimonsa luo ja päätti itsekin ottaa pienet torkut.

Photobucket  Gullik oli valmistanut itselleen ja vaimolleen herkkuaterian illalliseksi. Valeria jätti usein ruoanlaiton miehensä harteille, tämä kun oli vaimoaan parempi ruoanlaittaja. Ruokapuheet olivat kyllä parilla aika mielenkiintoisia...

Photobucket  Illalla Gullik kävi vielä antamassa Karoliinalle hyvänyön suukon. Tyttö oli oikein kiltti ja nukkui suurimmat osat päivästä.

Photobucket  Karoliinan syntymä oli vain lähentänyt näitä kahta ja heidän suhteensa kukoisti parempana kuin koskaan ennen.                                        ***

Photobucket  Valeria oli herännyt miestään aikaisemmin soittamaan Karoliinalle lastenhoitajaa. Heillä molemmilla olisi työpäivät, joten vauvalle oli saatava hoitaja muutamaksi tunniksi. Naista huoletti jättää pikkuinen lastenhoitajan vastuulle koska oli kuullut hoitajista vain pelkkiä huonoja tarinoita. Mutta perheeseen oli saatava lisää rahaa, joten Valerian ei auttanut muu kuin ottaa puhelin käteensä ja soittaa hoitajalle.

PhotobucketPhotobucket  Hoitajan tultua, lähtivät Valeria ja Gullik samalla kimppakyydillä töihinsä.

PhotobucketPhotobucket  Valerian ei olisi tarvinnut olla huolissaan yhtään, sillä Karen oli loistava lastenhoitaja. Karoliinan hoitamisen lisäksi nainen siivosi koko talon joutessaan joten Lululle ei jäänyt sinä päivänä mitään siivottavaa.

PhotobucketPhotobucket  -Jihuu! Lisää rahaa! Valeria oli saanut jälleen uuden ylennyksen, tällä kertaa kampanjapäälliköksi. Ilmeisesti äitiyslomalla kertyneet taitopisteet olivat tulleet tarpeeseen.

Photobucket  Juhlittuaan ylennystä, Valeria ryntäsi tarkistamaan mitä Karoliinalle kuuluu. Ilahtuneena nainen otti syliinsä puhtaissa vaipoissa nukkuvan lapsensa. Ehkäpä hän oli ollut liian jyrkkä, lastenhoitaja oli selvästi hoitanut hommansa, hän ajatteli.

Photobucket  Eikä Valeria ollut ainoa jolla oli ilouutisia.

Photobucket  -Mitäs sanot kulta? Lastenhoitaja on vielä muutaman tunnin joten mitä jos vähän juhlittaisiin ylennyksiä? Gullik sanoi hieman vihjailevasti vaimolleen. -Mitä sinulla on oikein mielessä? Gullik ei vastannut mitään, otti vain vaimoaan kädestä kiinni ja johdatti tämän takapihalle.

Photobucket  (Ja tämän takia Gullik ei antanut myydä poreallasta...) Valeria ja Gullik kuhertelivat porealtaassa ja juhlivat ylennysten saamista villisti piilossa poreiden seassa.                                                   ***

Photobucket  Valerian vapaapäivä ei ollut alkanut mitenkään rattoisasti. Nainen oli heti herättyään pahoinvoiva ja löysikin pian itsenä pää vessanpytyssä. -Jaahas, nainen sanoi pyyhittyään suupielensä oksennuksesta. -Karoliinasta taitaa tulla pian isosisko...

Photobucket  -Äidin pikku kulta, arvaatko mitä? Sinusta tulee isosisko. Toivottavasti pikkuveljesi tai -siskosi on yhtä kiltti kuin sinä. Valeria oli ikionnellinen uudesta raskaudestaan, varisnkin nyt kun Karoliinalla olisi syntymäpäivät. Hänen pienestä vauvastaan kasvaisi taapero! Onneksi Valerialla olisi kohta taas uusi vauva hoidettavana.

Photobucket  Mietteliäänä Valeria söi aamupalaansa. Tämä raskaus vaikutti alkavan samoin kuin edellinenkin ja nainen tunsi olevansa koko ajan nälkäinen tai väsynyt.

Photobucket  Lulu ihmetteli nähdessään hänen olevan kotona tähän aikaan. Valeria ei jaksanut jutella joten hän vain totesi olevansa sairaana ja siksi kotona.

Photobucket  Gullik ei ollut kauaa ehtinyt pitää uutta työpaikkaansa. Mies ei ollut nauranut pomonsa huonolle vitsille joten tämä oli saanut siitä tekosyyn antaa Gullikille alennuksen miehen entiseen asemaan.

Photobucket  -Senkin kurja ketale... nyt minä sinulle näytän... Gullik purki kiukkuaan rikkinäiseen suihkuun. Mies hakkasi suihkua kuvittelen pomonsa pään sen tilalle. Ilmeisesti siitä oli hyötyä sillä suihku tuli korjattua ennätysajassa.

Photobucket  Gullik kuitenkin piristyi, kun illalla oli luvassa Karoliinan ensimmäiset syntymäpäivät. Äidin avustaman puhallettiin kakusta kynttilät (Ja Gullikin mielestä jääkapin takaa on hyvä näköyhteys...)

Photobucket  Taaperoksi kasvanut ja aika erikoiset kasvonpiirteet omaava Karoliina. Tyttö on horoskoopiltaan kaksonen, luonnepistein 2 - 8 - 9 - 6 - 1.

Photobucket  Raskaudestaan väsynyt Valeria meni aikaisin nukkumaan, joten pottaopiskelujen aloitus jäi Gullikin harteille. Ei se miestä haitannut, hänestä oli vain ihanaa viettää aikaa tyttärensä kanssa.

Photobucket  -No niin, hyvää yötä synttärisankari. Gullik suukotti Karoliinan otsaa ja peitteli tytön kun tämä vihdoin sai unen päästä kiinni.

Photobucket  Samaan aikaan Valeria heräsi yöuniltaan. Vatsa kasvoi ja lapsi numero kaksi oli kovaa vauhtia tuloillaan.                                                 ***

Photobucket  Karoliina oli nukkunut kiltisiti pitkälle aamuyöön asti. Koska Valeria oli väsynyt, niin Gullik otti hoitovastuun pienestä tyttärestään. Karoliina olikin helppo hoitoinen ja saatuaan ruokansa ja käytyä potalla, tyttö vietti aikaansa lelujensa parissa.

Photobucket  -Isin pikku kulta, olethan sitten kiltisti sen aikaa kun isi on töissä? Eikös vaan, Gullik höpötteli ja paijasi tytärtään.

Photobucket  Kello oli vielä paljon eikä Gullik saanut heti unen päästä kiinni uudelleen, joten mies päätti kaivella mekaniikkaopuksen kirjahyllystä, sen avulla hän oli monet kerrat saanut unen päästä kiinni. Eikä nytkään miehen tarvinnut montaa sivua lukea kun uni alkoi nykiä ja mies näki parhaaksi hiippailla vielä hetkeksi aikaa nukkumaan.

Photobucket  Karoliinaa taas ei huvittanut nukkua enää yhtään joten tyttö aloitti melkoisen kiljuntakonserton lastenhuoneessaan.

Photobucket  Uninen Gullik lupasi hoitta tytärtään, mutta Valeria oli jo herännyt ja lupautui menemään itse, jotta mies saisi levättyä ennen työpäivän alkua.

Photobucket  -Äidin pikku haisuliini, kunhan olet juonut me taidamme käydä kylvyssä, mitäs sanot? Karoliina ei vastannut mitään, imi vain tyytyväisenä tuttipulloaan.

Photobucket  -No niin oleppas siinä aloillaan niin äiti pesee vielä tuolta kainaloiden alta. Karoliina antoi äitinsä pestä itsensä ja keskittyi leikkimään kylpyankkojensa kanssa.

Photobucket  Kylvyn jälkeen oli vuorossa potalla käynti (Simssit ne näyttää aina niin kyllästyneiltä kun joutuvat käyttämään taaperoitaan potalla.)

Photobucket  Ja pottailuhetken sopivana päätöksenä oli tietenkin pieni äiti-tytär- leikkihetki.

Photobucket  Samaan aikaan Gullik lähti töihinsä. Mies toivoi saavansa ylennyksen uudestaan sillä kasvava perhe tarvitsi paljon rahaa.

Photobucket  Valerian päivä meni pitkälti Karoliinaa hoidettaessa. Nainen oli väsynyt mutta onnellinen, hän halusi viettää aikaansa lastensa kanssa niin paljon kuin vain mahdollista varsinkin kun nämä ovat pieniä. Näitä hetkiä voin sitten kiikkustuolissa vanhana muistella, Valeria ajatteli hymyillen nostaessaan Karoliinan ruokailemaan.

Photobucket  -No niin, tässä olisi neidille vähän puuroa, Valeria antoi ruoan hymyillen tyttärelleen (Nainen on sitten osannut jossain välissä vaihtaa pyjaman päälleen)

Photobucket  Kun Gullik tuli illalla kotiin, mies löysi tyttärensä huneestaan leikkimässä. -Täällähän se isin pikku prinsessa? Onko ollut kivaa äidin kanssa? Missähän se isin toinen prinsessa mahtaa oikein ollakaan?

Photobucket  -Täällähän se minun prinsessani lymyilee, Gullik sanoi ja otti vaimonsa kiihkeään syleilyyn.

Photobucket  -Mitäs se juniori? Oletko ollut kilttinä tänään? -No mutta Gullik, saattaahan siellä olla toinen prinsessakin, Valeria torui miestään hymyillen.

Photobucket  Iltapalan jälkeen väsynyt pari vetäytyi nukkumaan. Gullik katsoi ihaillen vaimoaan. Hänen piti välillä ihan nipistää itseään, sillä oli uskomatonta millainen onni hänellä oli käynyt. Valeria oli sellainen kaunotar, millaista Gullik ei ollut ikinä tavannut ja kaikista miehistä nainen oli valinnut juuri hänet. Ja nyt heillä oli yhteinen perhe, toista näin onnellista miestä ei voinut olla olemassa, Gullik ajatteli ja veti vaimonsa lämpimään syleilyynsä.

Photobucket  Muutaman tunnin yöunien jälkeen Valeria heräsi ja huomasi vatsansa kasvaneen. Synnytys olisi lähellä ja pian hän saisi taas vauvan syleiltäväkseen.

Photobucket  Nainen ei saanut heti unen päästä kiinni, joten hän päätti mennä katselemaan televisiota. Kauaa Valeria ei ehtinyt sitä katsella...

Photobucket   ...kun Karoliina aloitti huutonsa ja vaati äitinsä huomiota. Lapsen hoitaminen ison vatsan kanssa ei ollut helppoa ja Valeria toivoikin että lapsi syntyisi pian.

Photobucket  Saatuaan tyttärensä hoidettua päätti Valeria hemmoitella itseään vaahtokylvyllä ennen kuin hiippaili takaisin Gullikin viereen nukkumaan                                                                                         ***

Photobucket  Gullikilla oli vapaapäivä joten mies lupautui hoitamaan Karoliinaa jotta Valeria saisi levättyä ennen yhä vain lähenevää synnytystä.

Photobucket  Vaikka eihän se Karoliinan hoitaminen mitekään pahalta tuntunut. Miehestä oli vain ihanaa viettää aikaa esikoisensa kanssa.

Photobucket  -No oho! Noinko niitä vaippoja ihan oikein vaihdetaan!? Toisen lapsen lähenevän syntymän myötä oli Gullikista aika tutustua lastenhoito- opukseen, vihdoin viimein.

Photobucket  (Tästä tilanteesta oli pakko ottaa kuva, kun perheen molemmat naiset heräsivät täsmälleen yhtäaikaa päiväuniltaan)

Photobucket  Gullikin ja Valerian aivoliitto oli kärsinyt hiukan, kun pari ei ollut ehtinyt viettää ollenkaan kahdenkeskistä aikaa. Yhteinen vapaapäivä tulikin tarpeeseen kun pariskunta sai viettää kauan kaipaamaansa kahdenkeskistä aikaa.

Photobucket  Välillä piti toki hoitaa Karoliinaakin, joka oppi vihdoinkin pottailun salat äitinsä avustuksella.

Photobucket  Päiväunia oli ihanaa nukkua toisen syliin kääriytyneenä.

PhotobucketPhotobucket Isän ja tyttären välinen leikkihetki (On ne vaan niin suloisen näköisiä <3)

Photobucket  Valeria oli illalla hoitamassa Karoliinaa, kun tuttu kuplinta vatsassa alkoi taas vaivata. Valeria yritti olla välittämättä siitä, jos se on vaikka vaan närästystä eikä mitään sen kummempaa.

PhotobucketPhotobucket  Nainen meni hakemaan Karoliinalle tuttipulloa, kun tuttu kipu vatsassa alkoi. -GULLIIIK! Tule heti tänne! Valeria huusi supistusten välissä.

Photobucket  Gullik riensi heti vaimonsa tueksi, vaikka miehestä ei ollut muuksi kuin henkiseksi tueksi. Niin järkyttynyt tämä oli kun katseli vaimonsa vääntelehtivän kivusta.

Photobucket  Tällä kertaa synnytys sujui paljon nopeammin ja pian Valeria piteli sylissään tyttölasta.

Photobucket  Lapsi nimettiin Kathyksi ja tyttö omasi juuri samat geenit kuin isosiskonsa Karoliina.

Photobucket  Lastenhuoneeseen lisättiin uusi kehto ja hoitopöytä.

Photobucket  Valeria jäi hellittelemään Kathya kun Gullik riensi viemään tuttipullon sitä odottavalle Karoliinalle.

Photobucket  -Arvaappa mitä kulta? Sinulla on pieni pikkusisko nimeltään Kathy.Sinä olet nyt isosisko. Onpa niin vaikeaa ajatella että sinulla on synttärit huomenna ja isin pikku Karoliinasta tulee iso tyttö.

Photobucket  Gullik ja Valeria olivat saaneet molemmat tytöt nukkuma, joten nyt parilla oli taas aikaa viettää kahdenkeskisiä hetkiä.

PhotobucketPhotobucket  Pienestä flirtistä päästiinkin sopivasti pelehtelytunnelmiin.                       ***

Photobucket  Seuraava aamu alkoikin iloisesti kun luvassa oli Karoliinan syntymäpäivät. Nyt oli isän vuoro auttaa syntymäpäiväsankaria kynttilöiden puhaltamisessa.

Photobucket  -Ja nyt puhalletaan... Puuh!

Photobucket  Ja tässä Karoliina ennen muodonmuutosta...

Photobucket  ..ja tässä jälkeen. Karoliinasta kuoriutui ihan nätin näköinen tyttölapsi.

Photobucket  Illalla kun töistä oli selvitty, Valeria tilasi lapsille lastenhoitajan ja pari pääsi ulos syömään.

Photobucket  Oli mukavaa vaihtelua päästä välillä kodista pois ja vaihtaa ajatuksia muiden aikuisten kanssa.

PhotobucketPhotobucket  Ja pitihän sitä kuherrellakin, vaikka pari sai muilta aika tiukkoja katseita eivät he siitä välittäneet. Tämä oli heidän ja vain heidän iltansa.

Photobucket  Ja pitihän sitä sovituskoppiakin kokeilla. Muista simeistä se oli varsin huvittavaa ja nämä kokoontuivatkin isolla joukolla kopin eteen hurraamaan nolostuneelle parille.

Photobucket  Tämän ulkoilma seikkailun jälkeen olikin mukavaa nukahtaa rakkaansa syleilyssä.