(60 kuvaa)

Photobucket  Ja tällainen söpöliini, aika paljon veljeään muistuttava, Atesta kasvoi. Atte on vaaka, luonnepisteet 4 - 8 - 2 - 6 - 7 (eli täysin samat kuin Kathylla)

Photobucket  Ja tuttuun tapaan, synttärisankari pääsi heti ensimmäiseksi pottailua opettelemaan.

Photobucket  Selvittyään veljensä synttäreiltä, Karoliina kutsui Rikin kylään. Heti kun hän näki pojan tulevan, Karoliina kapsahti pojan kaulaan ja hukutti pojan suudelmiin.

Photobucket  Karoliina rutisti poikaa lujasti. Hän oli vihdoin päättänyt kysyä, suostuisiko Riki hänen poikaystäväkseen.  Tyttöä jännitti, mistä sen tietää jos poika ei haluaisikaan seurustella.

Photobucket  Karoliina ei oikein tiennyt miten kysyisi asiaansa, joten hän vain kysyä töksäytti alkaisiko Riki seurustella hänen kanssaan.

Photobucket  Poika halasi Karoliinaa hymyillen. -Tietysti mä alan. Heh, mä itse asiassa aioin kysyä sulta samaa mut sä ehdit ensin.                                                                                                        ***

Photobucket  Aten päivät alkoivat riemunkiljahduksin. Pienelle pojalle riitti leikkikavereita, nyt leikittäjän vuoroa toimitti isä.

Photobucket  Aten suosikkilelu oli pikku soitin, poika innostui kuullessaan millaisia ääniä siitä lähtee ja hakkasi soitinta entistä ilahtuneempana ja kikatteli kuullessaan millaisia sointuja lelusta lähtikään.

Photobucket  Viidennen lapsen syntymä olisi pian käsillä. Valerialla oli tapaa sivellä kasvanutta vatsaansa ja jutella vauvalle, joka tuntui aina rauhoittuvan äitinsä äänen kuullessaan.

Photobucket  Gullik ei halunnut tuhlata rahojaan mekaanikkoon, joten töistä tultuaan mies pääsi putkimiehen hommiin.

Photobucket  Kathy kiirehti isäänsä korjaamaan lavuaarin äkkiä, sillä oli tytön syntymäpäivien aika. Koko perhe kokoontui katsomaan kuinka sisaruskatraan toinen lapsi kasvaisi teiniksi.

Photobucket  Kathy toivoi ja puhalsi kerralla kaikki kynttilät sammuksiin.

Photobucket  Sitten olikin aika toivottaa teini- ikä tervetulleeksi.

Photobucket  Kathystakin kuoriutui varsinainen kaunotar. Tytön tavoitteeksi tuli romantiikka, lisätavoitteena mammona. Elämäntoiveena on saada 20 rakastettua yhtäaikaa.

Photobucket  Vessa oli kutsunut Valeriaa heti Kathyn syntymäpäivien jälkeen. Vessaan päästyään tuttu kipu valtasi naisen, perheen viides lapsi oli päättänyt saapua. Huono- onninen Lulu oli tullut sattumalta siivoamaan vessaa ja joutui nyt Valerian kätilöksi.

Photobucket  Valeria yritti ponnistaa uutta tulokasta maailmaan, Lulu vain ajatteli kuinka kova siivo kaikesta tulisi, hänhän sen joutuisi siivoamaan kuitenkin.

Photobucket  Järkyttyneestä kotiapulaisesta ei ollut oikein kätilöksi, joten Valeria sai yksin pakertaa pienen vauvan maailmaan.

Photobucket  Mutta se kaikki oli ollut vaivan arvoista. Työn tuloksena Valeria piteli sylissään pientä tyttölasta, joka sai nimekseen Katja (taas äidin geeneillä).

Photobucket  Katjan syntymä herkisti Valerian. Nyt hänellä oli taas pikkuinen prinsessa hemmoteltavana, kun äidin isommat prinsessat kohta lentäisivät pesästä.

Photobucket  Ilta oli jo pitkällä eikä Kathy jaksanut vielä tänään lähteä poikajahtiin. Tyttö kuitenkin harjoitteli peilin ääressä hurmaustaitojaan, nyt ei kukaan poika voisi vastustaa häntä.

Photobucket  Katja oli saanut paikan vanhempien siskojensa huoneesta. Vauva oli kiltti, eikä herättänyt isosiskojaan yön aikana kuin kerran, jolloin Kathy pääsi ensimmäistä kertaa osallistumaan vaipanvaihtotalkoisiin.                                                                                                                                     ***

Photobucket  Kun molemmat vanhemmat olivat töissä, pienten lasten hoito jäi koulusta lomalla olevien Karoliinan ja Kathyn vastuulle.

Photobucket  Toisin kuin isosiskonsa, Kathylle ei lastenhoito oikein ollut luontevaa ja tyttö yrittikin luistaa tehtävistä minkä pystyi. Sen sijaan että olisi auttanut Karoliinaa Katjan vaippojen vaihdossa, Kathy oli jäänyt hiomaan flirttailutaitojaan mielikuvituspojan kanssa.

Photobucket  Albertista ei ollut isosiskoilleen paljoa vaivaa tai apua. Poika istui vapaa- päivänäkin nenä kiinni kirjassaan. Albert oli viihtynyt aina mielellään yksin eikä poika tuntenut tarvetta hankkia koulussa kavereita. Hän halusi vain opiskella menestyäkseen tulevaisuudessa, saadakseen hyvän työpaikan ja tienattua siinä samalla rahaa.

Photobucket  Olikohan Albert kenties perinyt menestymisen halun isältään, joka tuli kotiin mukanaan jälleen uusi ylennys.

Photobucket  - Jee, lisää rahaa! Gullik tuuletti innoissaan.

Photobucket  -Onnea ylennyksestä isi, Albert onnitteli ja halasi isäänsä. Gullik oli pojalleen roolimalli, Albert halusi pärjätä aikuisena omassa ammatissaan yhtä hyvin kuin isänsä ellei paremminkin.

Photobucket  Kun isä oli tullut töistä, Kathy oli saanut houkuteltua Karoliinan mukaansa ja tytöt lähtivät kohti Järvisaaren keskustaa.

Photobucket  Päästyään perille, Karoliina huomasi ystävänsä Immin olevan siellä ja meni saman tien tämän luo. Kathy sen sijaan jäi tutkailemaan paikan tarjontaa. Eräs mielenkiintoiselta näyttävä poika sattui tytön silmiin eikä tämä aikaillut vaan meni esittelemään itsensä pojalle joka kertoi nimekseen Harald.

Photobucket  Juteltuaan hetken Haraldin kanssa, Kathy päätti ettei poika ollut tarpeeksi kiinnostava mutta otti silti pojan puhelinnumeron, eihän sitä tiedä jos pojassa sittenkin olisi ainesta.

Photobucket  Samaan aikaan kun Kathy etsi seuraa, Karoliina tyytyi vain juoruilemaan parhaan ystävänsä Immin kanssa. Tytöt vaihtoivatkin mehukkaita juoruja ja kikattelivat keskenään.

Photobucket  Tytöille tuli nälkä ja Karoliina päätti tehdä heille kaikille hodarit. Samaan aikaan kun tyttö oli heilunut grillin äärellä pari tuntematonta naista oli liittynyt tyttöjen seuraan.

Photobucket  Kathy oli saanut tarpeekseen paikan huonosta miesvalikoimasta ja päätti soittaa heille taksin jonnekin muualle. Ehkä siellä hän löytäisi kivan pojan, jonka kanssa saisi pienen romanssinkin aikaan.

Photobucket  Ja löysihän se Kathy seuraa Orlando- nimisestä pojasta.

Photobucket  Tähän poikaan tyttö tunsi enemmän vetoa kuin Haraldiin, mutta tutustumisesta ei näyttänyt tulevan mitään sillä nuorilla ei tuntunut olevan mitään yhteistä.

Photobucket  Kathy oli kuitenkin sinnikäs ja pian hän sai jutun luistamaan Orlandonkin kanssa niin hyvin että sai tämänkin puhelinnumeron.

Photobucket  Kun sisarukset lähtivät takaisin kotiin, Kathy ei voinut olla hymyilemättä. Kaksi puhelinnumeroa yhden illan aikana, tämä retki oli kaikkea muuta kuin epäonnistunut!

PhotobucketPhotobucket  Valeria oli tullut kotiin iltapäivällä kun tytöt olivat vielä kaupungilla. Hänelläkin oli hurraamisen aihetta, hän oli vihdoinkin saanut kaipaamansa ylennyksen.

Photobucket  Ylenemisen juhlinta otti kuitenkin naisen voimille niin paljon että tämä pyörtyi saman tien keskelle jalkakäytävää.

Photobucket  Hetken päästä nainen kuitenkin tokeni ja nousi päätään pidellen takaisin ylös. Maailma tuntui edelleen pyörivän hänen silmissään ja päätään vähän pidellen hän suuntasi ottamaan pienet torkut jos vaikka elämä piristyisi niiden jälkeen.

PhotobucketPhotobucket  Tultuaan kotiin, Karoliina soitti samantien poikaystävälleen ja kutsui tämän kylään. Kun poika tuli Priceille, hän ja Karoliina viettivät koko illan muhinoiden ulkona.

Photobucket  Samaan aikaan Kathy puhui pitkään puhelimessa sekä Haraldin että Orlandon kanssa. Tyttö oli päättänyt pitää molempiin poikiin yhteyttä mutta hänen piti olla varovainen etteivät pojat saisi tietää toisistaan. Tai muista, Kathy lisäsi vielä mielessään.

Photobucket  Ja selvisihän se syy Valerian heikotuskohtaukseen: nainen oli raskaana. Gullik silitteli vaimonsa kasvanutta vatsaa hieman haikeana. Saatuaan tietää raskaudesta, Valeria ja Gullik olivat sopineet että kuudes lapsi olisi heidän viimeisensä. Molemmat olivat jo keski- ikäisiä eivätkä vanhuuden päivät olleet enää kaukana. Oli seuraavan sukupolven vuoro jatkaa sukua.                                                                                                                                                       ***

PhotobucketPhotobucketPhotobucket  Sunnuntaiaamun rauha rikkoontui, kun salaperäinen ennustajaeukko hiipi tontille ja jätti jälkeensä ihmeellisen taikalampun ennen kuin katosi yhtä nopeasti kuin oli saapunutkin. Sattumoisin hereillä ollut Valeria löysi yllätyksekseen salaperäisen lampun talon edestä ja päätti pistää sen talteen tulevan varalle.

Photobucket  Kun muukin perhe heräsi, oli aika kokoontua juhlimaan tuplasynttäreitä.

Photobucket  Oli perheen nuorimmaisten, Aten ja Katjan aika kasvaa.

Photobucket  Katjasta kasvoi näin suloinen taapero. Tyttö on horoskoopiltaan kauris, luonnepistein 6 - 4 - 2 - 6 - 7.

Photobucket  Atesta kasvoi taas oikein reipas pikku koululainen.

PhotobucketPhotobucket  Karoliina oli kinunnut vanhemmiltaan vähän ennakkoa viikkorahoistaan ja kävi sitten tuplasynttäreiden jälkeen keskustassa tuhlaamassa rahat uusiin vaatteisiin ja kampaajalla käyntiin.

PhotobucketPhotobucket  Illalla Kathy kutsui Haraldin kylään. Aluksi näytti siltä että ilta oli tuomittu epäonnistumaan. Poika ei näyttänyt lämpenevän Kathylle ollenkaan, eikä Kathy tuntunut saavan mitään vastakaikua pienelle fliritille jota pojalle heitti.

Photobucket  Lopulta tyttö tyytyi vain juttelemaan niitä näitä pojan kanssa ja eipä aikaakaan kun ujoksi tunnustautunut Harald vihdoin näytti lämpenemisen merkkejä eikä enää pistänyt ollenkaan pahaksi pientä flirttiä Kathyn kanssa.

Photobucket  Hyvästeltyään pojan, Kathy meni vielä keittiöön ja otti ison palan aamullista synttärikakkua. Tyttö söi ruokaansa mietteliäänä. Hän ei ymmärtänyt miten Karoliina saattoi seurustella vain Rikin kanssa, aikanaan he varmaan menisivät naimisiin ja perustaisivat ison perheen. Kathy ei ollut varma haluaisiko ikinä mitään sellaista. Hän halusi vain pitää hieman hauskaa ilman minkäänlaisia sitoumuksia.

Photobucket  Viereisessä makuuhuoneessa Valerialla oli omat murheensa. Nainen oli herännyt kesken unien kamalaan selkäkipuun joka ei tuntunut millään hellittävän. Naisen oli pakko myöntää helpotuksensa siitä että tämä olisi hänen viimeinen raskautensa. Hän alkoi olla jo liian vanha tähän kaikkeen, alituiseen vessassa juoksemiseen, jatkuvaan nälkään, selkäsärkyyn... Selkäsärky kuitenkin unohtui kun kuopus alkoi pyöriä äitinsä vatsassa. Valeria silitteli hellästi vatsaansa. Tätä tunnetta hänen kuitenkin tulisi ikävä.